skip to Main Content

13214275639764fa86b163092d544713e6c418969f

Restaurantul Casa cu Brazi are doua locatii, ambele situate in cartierul Tatarasi, o zona linistita, nu departe de zona centrala a Iasului.. Cu o experienta vasta ani in domeniu, restaurantul este destinat special meselor organizate, atat in spatiul propriu, cat si in alte locatii (in aer liber, la domiciliul sau la sediul clientilor) in Iasi sau in judetele limitrofe. Preparatele gustoase, decorul si ambianta placuta, fac din restaurantul Casa cu Brazi locul ideal pentru organizarea si gazduirea oricaror evenimente din viata dumneavoastra. Prin activitatea de catering si mese festive organizate la sediul clientilor, asiguram un meniu complet si servicii ireprosabile.

Restaurant Casa cu Brazi va ofera calitate la preturi atractive. Aici gasiti despre Restaurant Casa cu Brazi din Iasi informatii complete si actualizate la zi in 2015, poze relevante si mai nou, tururi virtuale realizate pentru fiecare incapere in parte si care va permit sa vizitati virtual Restaurant Casa cu Brazi din Iasi.

Va recomandam sa apelati la Restaurant Casa cu Brazi pentru servicii si produse, reduceri si oferte promotionale ale Restaurant Casa cu Brazi pe care le gasiti pe site-ul de prezentare din cadrul ghidului online. Clientii pot apela Restaurant Casa cu Brazi din Iasi la sediul din adresa Strada Eternitatea Nr. 95, din Iasi, Iasi.

Deasemenea, puteti contacta Restaurant Casa cu Brazi la telefon pe 0730581224/0740231537 sau fax. Va sunt puse la dispozitie in cadrul paginilor specifice din cadrul site-ului de prezentare din cadrul ghidului toate informatiilede care aveti nevoie despre Restaurant Casa cu Brazi cu sediul din Strada Eternitatea.

Back To Top